Home > Leveringsinfo

Leveringsinfo

Als u bij ons besteld, kunt u ervoor kiezen om de artikelen thuis te laten bezorgen, monteren of af te halen in onze showroom te Ravenstein.

U kunt bij JVS Zonwering niet op krediet kopen. Het te betalen bedrag dient op het moment van uitleveren voldaan te worden, dan wel voldaan te zijn. Indien de bestelling in gedeeltes uitgeleverd wordt hoeft u alleen de op dat moment geleverde artikelen en de eventuele verzendkosten te voldoen.

Levertijden

Onze producten zijn maatwerk en zijn dus niet voorradig. De producten worden bij onze fabrikant naar uw wens samengesteld.

Soms zijn er uitzonderingen op de regel die de levertijd nadelig kunnen beïnvloeden. Een afwijkende RAL kleur, minder voorkomende kasten of motoren zijn voorbeelden die voor vertraging kunnen zorgen. Bestellingen tijdens een druk hoogseizoen kunnen ook resulteren in een kleine vertraging van uw bestelling.

Het is nooit leuk wanneer een bestelling vertraging oploopt, dat begrijpen wij maar al te goed. Helaas hebben wij geen invloed op de productie en kunnen wij het proces niet versnellen.

Levertijden per productcategorie

In verband met variërende prijzen en levertijden per productcategorie, raden wij u aan de "levertijden" pagina van de specifieke webshop te raadplegen.

Selecteer via de onderstaande knop een product en wordt direct doorverwezen naar de bijbehorende webshop. Eenmaal daar, klik op de "levertijden" pagina voor de meest recente informatie over levertijden."

Bezorgen

Bij bezorgen aan huis, is de keuze van de leveringsmethode aan JVS Zonwering. De leveringen worden standaard uitgevoerd door onze eigen bezorgdienst. Eventuele onderdelen worden verzonden via pakketdienst.

Zodra uw producten gereed zijn om te bezorgen krijgt u van ons een email over de dag en dagdeel wanneer de bestelling bezorgd wordt. Het is niet mogelijk om vooraf de bezorgdag vast te stellen.

Afhalen

Kiest u liever voor afhalen dan is dit ook mogelijk in onze vestiging in Ravenstein (Noord-Brabant). Zodra uw producten gereed zijn ontvangt u van ons automatisch een e-mail.

Let op! Het is noodzakelijk om 24 uur van te voren een afhaalafspraak te maken.

Montage door een dealer

Wilt u graag de producten laten monteren door een van onze dealers? Dat is natuurlijk mogelijk! U plaatst uw bestelling rechtstreeks bij onze dealer en deze zorgt ervoor dat uw producten aan u worden uitgeleverd en bij u worden gemonteerd.

Elk montagebedrijf beheert haar eigen agenda. Hierop hebben wij geen invloed.

Zoek direct een dealer bij u in de buurt

U kunt via onze website heel eenvoudig op zoek naar een dealer bij u in de buurt. Vul uw adres in en vind direct de dichtstbijzijnde dealers in uw regio. Bij elke dealer vindt u de contactgegevens zodat u direct rechtstreeks contact met hem of haar kunt opnemen. Ook vindt u per dealer een overzicht van de aanwezige productgroepen. Via onderstaande knop komt u direct op de pagina met de landkaart waar u onze dealer(s) in uw regio te zien krijgt.

Op zoek naar (inbouw)rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.inbouwrolluiken.com
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden