+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3553 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Inbouwrolluiken.com en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 356 - Volgende
(beoordeling 31 t/m 40 van 3553 beoordelingen)
29-06-2020
Janneke (Berkel-Enschot)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Alles ging soepel: offerte, advies, inmeten en montage!
Hebben JVS al aangeraden aan vrienden :-)

29-06-2020
Bert Nijkamp (Rijssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Fijn om zaken te doen.

29-06-2020
Fam Visser (Middelburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service en kwaliteit!
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en keurige, vlotte levering van de producten. Het contact was ook prima, zeer klantvriendelijk.

29-06-2020
Nico van Hierden (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering op vlakglas lichtstraat
Op onze vlak glas lichtstraat een buiten zonnescherm laten plaatsen.
Inmeten en montage ging super snel en vakkundig.
Erg tevreden

29-06-2020
Raymond (Wageningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex
Goede kwaliteit, precies zoals besteld

29-06-2020
A.J. Bambacht (Hellouw)
Prijs:
Kwaliteit:

Doek zonnescherm.
Vriendelijke ontvangst.
Helaas is het bezorgen niet vlekkeloos verlopen en achteraf gezien bij het verstrekken van de juiste informatie, had het doek zelf afgehaald kunnen worden.

28-06-2020
J de Lange (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Ervaren monteurs en een nette afhandeling, wij hebben inmiddels ook een hor deur bij jullie besteld en hebben jullie bedrijf ook bij kennissen aan bevolen.

28-06-2020
G.J.H. De Rooij (Well)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Een goede prijs kwaliteit verhouding makkelijk zelf te monteren

28-06-2020
Raoul Tromp (Hoofddorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Onder de zon
Ik heb de mooiste zonwering van de straat.
En wat ik zo goed vind van de prijs. Is dat je bij alle andere 3x zoveel kwijt bent
Als je op de centimeter een zonwering wil en hier niet.

Super bedrijf ik ga ook binnen kort voor de screens.

28-06-2020
René Colbers (BROEKHUIZEN LB)
Prijs:
Kwaliteit:

DHR
Ik ben zeer tevreden over de geleverde ruilluiken met toebehoren.
De bijgeleverde pijpjes mochten iets langer zijn woning is van 1973 mogelijk is de uur iets dikker 4 cm langer zou voldoende geweest zijn.
Ik kan jullie bij iedere doehetzelver aanbevelen.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 356 - Volgende
(beoordeling 31 t/m 40 van 3553 beoordelingen)
Op zoek naar (inbouw)rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.inbouwrolluiken.com
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden