Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Inbouwrolluiken.com en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

28-06-2024
Brentjens (Montfort)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren
Zeer goede kwaliteit en passen perfect

27-06-2024
Curt (Bree)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Steeds zeer tevreden over de afhandeling en de naservice, reageren steeds zeer snel en gericht. wij zijn een tevreden vaste klant :-)

24-06-2024
A.W van der Velden (Lekkerkerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Mooie screens, snel geleverd. Fijn contact

22-06-2024
Cornelis Rijkens (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prive
Snelle levering en goede prijs de kwaliteit is zeer goed, kan het aan iedereen aanbevelen.

21-06-2024
Robert (Aalten)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Precies volgens de opgegeven maten gefabriceerd. Neem de tijd en denk goed na bij het opmeten. Bezorger was volgens de aangegeven tijd en erg vriendelijk. Ik zou hier zo weer iets bestellen.

21-06-2024
Vromman patrick (8570 gijzelbrechtegem (Anzegem))
Prijs:
Kwaliteit:

Goede zonwering
Zonwering met somfy moter perfect op maat gemaakt mooie afwerking geleverd zoals voorzien eenvoudig te plaatsen perfect

20-06-2024
GJ Oost (Emmer-compascuum)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
1 opmerking Ik wilde meerdere rolluiken bestellen dat scheelt dan in bezorgkosten. Alleen dat lukte mij niet op de site.

19-06-2024
Erik den Dunnen (Hoogland)
Prijs:
Kwaliteit:

2 elektrische ritsscreens
Perfect op de doorgegeven maatvoering vrij snel geleverd
Dikke prima kwaliteit is gewoon goed

18-06-2024
Paul (Varsseveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Nieuwe set elektrische screens
Dit weekend m'n nieuwe set met screens gemonteerd met de Somfy IO motoren, een Situo 5 afstandsbediening en een Tahoma unit om de set ook op vakantie te kunnen bedienen. Alles keurig gebracht, verpakt en top kwaliteit screens.

18-06-2024
Paul (Varsseveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Nieuwe set elektrische screens
Dit weekend m'n nieuwe set met screens gemonteerd met de Somfy IO motoren, een Situo 5 afstandsbediening en een Tahoma unit om de set ook op vakantie te kunnen bedienen. Alles keurig gebracht, verpakt en top kwaliteit screens.

Op zoek naar (inbouw)rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.inbouwrolluiken.com
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden