Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Inbouwrolluiken.com en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

30-09-2022
Theo (Herpen)
Prijs:
Kwaliteit:

Servicebezoek
Zonnewering boven luifel maakte hard irritant geluid bij openen en sluiten. Monteur loste dit prima op: 'hoort bij de service van jVS' was het antwoord. Perfect geregeld dus.

29-09-2022
Reymen (Ham)
Prijs:
Kwaliteit:

Twee rolluiken besteld voor
Alles werd keurig afgeleverd. 1 rolluik had een (heel) klein deukje maar als je het niet weet zie je het niet.
Op de website moet je de hoogte van het rolluik ingeven exclusief de kast, deze kast hoogte weet je pas nadat je een product gekozen hebt . Dan mag je niet vergeten deze hoogte in het eerste scherm van de totale hoogte af te trekken of Uw geleiders worden te lang geleverd.
Het installeren zelf is zeer gemakkelijk.
Afstellen van de IO motor is redelijk te doen (als je eerst de handleiding leest of de diverse filmpjes bekijk.
Conclusie, zeer zeker een aanrader voor iemand die een beetje handig is.

28-09-2022
Johan van zon (Helmond)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Transport kan beter geregeld worden.
ondanks dat de spullen bij jullie binnen waren nog 2 weken moeten wachten.
het tijdsvlak van het transport is ook erg groot waardoor mensen. vrij moeten pakken van hun werk

26-09-2022
Thielens balendonck (Roermond)
Prijs:
Kwaliteit:

Jalozie
Ik raad dit product zeker aan

21-09-2022
Frank (THarde)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering, lastig afleveren
Zonwering werd geleverd, pin apparaat was kapot. Gezien de prijs kon ik dit niet pinnen in de geldautomaat. Overboeken mocht niet? Ondanks mijn vrije dag werd de zonwering bijna weer meegenomen. Gelukkig ging het pin apparaat na driemaal herstarten weer werken en was alles ok. Maar de starre opstelling en weer willen meenemen was een behoorlijke negatieve ervaring. Het was niet mijn fout. Maar zeer stellig, hij gaat weer mee, sorry van je vrije dag. Jammer en klantonvriendelijk.

16-09-2022
Tom Driessen (Kerkrade)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima geregeld
2 rolluiken inclusief. Montage.
Heel netjes gemonteerd.
Zeer tevreden

15-09-2022
J.monteny (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Keurig op tijd geleverd
Montage beschrijving bij geleverd
Prima kwaliteit

14-09-2022
E.Jansen (Rien)
Prijs:
Kwaliteit:

Dubbel Rolluik
Het dubbele rolluik had niet de gevraagde totale breedte maat. Kon het ter plekke passend maken. Werkt perfect en ziet er ook top uit

14-09-2022
Annika (Sinaai)
Prijs:
Kwaliteit:

Meer dan tevreden
Super goede service. Prijs/kwaliteit top!!

14-09-2022
Patrick (Cuijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Bestelling rolluik
Volgens specificatie geleverd.
Prijs/kwaliteit goed.
Onze vragen zijn goed beantwoordt

Op zoek naar (inbouw)rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.inbouwrolluiken.com
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden