Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Inbouwrolluiken.com en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

03-12-2020
L. Resoort (Oud-Beijerland)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieen
Levering mooi op tijd, goede kwaliteit en prijs

03-12-2020
Anton van Tilborgh (Sprang-Capelle)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel tevreden
Wij hebben 2 rolluiken besteld om in ons magazijn spullen achter op te bergen.
De schermen voldoen aan onze verwachting. We werden correct behandeld toen we belden met en vraag. Over het verloop van bestellen tot leveren wordt op de website goed gecommuniceerd. En het afleveren was keurig, er werd gecommuniceerd via een app en mail, de chauffeur correct op de afgesproken tijd aanwezig.

Een compliment.

03-12-2020
Cristy (Gouda)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex 50 mm
Prachtige luxaflex, mooie antraciete kleur. Snelle bezorging

02-12-2020
Peter (Linter)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluikblad
Nieuwe aluminium rolluikbladen besteld om oude pvc rolluiken met hagelschade te vervangen . alles was geleverd volgens opgegeven maten en netjes ingepakt

02-12-2020
HCE (Bussum)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima knikarmscherm . Goede prijs
Bij bezoek aan de showroom keurig te woord gestaan. Al mijn vragen beantwoord. Bestelling via de site simpel en duidelijk. Levertijd volgens opgave. Prima bedrijf.

02-12-2020
Cristy (Gouda)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex 50 mm
Prachtige luxaflex, mooie antraciete kleur. Snelle bezorging

02-12-2020
Ton Aben (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluikmotor en buis.
Na wat kleine aanpassingen paste het perfect. Tip voor levering, geen leveringstijd doorsturen en vervolgens zonder feedback niet leveren, dit koste mij voor niets een vrije dag. Producten zijn prima.

02-12-2020
Cristy (Gouda)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex 50 mm
Prachtige luxaflex, mooie antraciete kleur. Snelle bezorging

02-12-2020
Cristy (Gouda)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex 50 mm
Prachtige luxaflex, mooie antraciete kleur. Snelle bezorging

01-12-2020
J.B. Kelderman (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
In eerste instantie een 4-tal rolluiken besteld. Gezien de zorgvuldige levering, de goede kwaliteit van de rolluiken en de gunstige prijs hebben wij daarna nog een 4-tal rolluiken besteld. Oók deze rolluiken voldeden volledig aan voornoemde bevindingen. Niet onbelangrijk is nog te noemen dat de maatvoering van de rolluiken op de mm nauwkeurig zijn gemaakt, geheel overeenkomstig de opgegeven maten, hoewel die erg divers was. Dus op basis van onze bevindingen beveel ik het bedrijf aan.


Op zoek naar (inbouw)rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.inbouwrolluiken.com
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden